Print-Tech A/S
Niels Bohrsvej 10 Tlf: 7552 1929
Fax: 7552 1926
CVR-nr: 12 86 10 01
email: print-tech@print-tech.dk

 

Køb af printerblæk online

 

 

Nu kan du nemt og hurtigt købe billig printerblæk online. Hos Print-Tech har vi udviklet en teknik, der gør det muligt at tilbyde vores kunder utrolig billig printerblæk af meget høj kvalitet.

Print-Tech blev grundlagt i 1984, hvilket betyder, at vi har stor erfaring inden for print og kopi. Desuden er vi den største producent af printerblæk, lasertoner, farvepatroner, printerpatroner og blækpatroner. Vi sætter kunden i højsædet, og vi vil gå langt for, at kunden bliver tilfreds med vores løsninger indenfor printerblæk. Vores kunder består både af virksomheder og private, der har besluttet sig på at nedskære i udgiften på printerblæk. Derfor køber de nu billig printerblæk hos Print-Tech.

 

Billige priser på printerblæk

 

Som nævnt, er det nemt at købe billig kvalitetsprinterblæk hos Print-Tech. Som du sikkert allerede har bemærket, er vores hjemmeside nem at bruge og meget overskuelig. Vores motto er, at det skal være nemt og hurtigt at købe printerblæk her på hjemmesiden. Du skal blot klikke ind på vores hjemmeside og finde den slags printerblæk du mangler til din printer.

 

Levering af printerblæk

 

Når du har bestilt din vare vil du modtage din ordre med printerblæk i løbet af få dage. Dette er både nemt og tidsbesparende, da du jo ikke behøver at stå i kø i de almindelige butikker. Hvis du vælger at købe flere blækpatroner ad gangen sparer du yderligere penge på fragt og porto, og desuden kommer du aldrig i de sure situationer, hvor man står og mangler blækpatroner til en meget vigtig udskrivning. Derfor anbefaler Print-Tech altid kunderne at købe mere end en enkelt blækpatron ad gangen. Husk også på, at Print-Tech opkøber brugte og tomme blækpatroner, hvormed du kan spare endnu flere penge ved at handle hos Print-Tech. Som du nok allerede har regnet ud, er online shopping vejen fre i Danmark, og virkelig mange kunder har fundet fordelene ved at købe billig og god printerblæk her på hjemmesiden. En nem og tidsbesparende form for indkøb af blækpatroner.

 

Opfyldning af printerblæk patroner

 

Grunden til, at vi hos Print-Tech kan tilbyde vores kunder så billige priser på printerblæk er, at vi har udviklet et specielt mærke printerblæk patroner, som vi kalder ExCom. Disse printer blæk patroner kan kaldes uriginale blækpatroner, men de har en utrolig god kvalitet, der svarer til de gængse mærker. Ganske simpelt genfylder vi originale printerpatroner med printerblæk, hvolket giver en stor besparelse, da man derfor undgår at bruge en helt ny printerpatron ved genopfyldning. Dette er grunden til, at ExCom printerblæk er billigt. Dette sparer ikke kun vores kunder for en masse penge, men som du også kan se her på siden, er genopfyldning af printerblæk en miljørigtig løsning, der er god for naturen. Hos Print-Tech er vi stolte over denne løsning, da vi naturligvis går op i et bæredygtig industri, der sætter miljø og natur forrest. Der er altså mange gode grunde til at vælge ExCom printerblæk.

 

Hvornår og hvordan kan jeg bruge ExCom printerblæk?

 

Som sagt er det gansk eenkelt og nemt at bruge ExCom printerblæk i sin printer. Man kan bruge vores printerblæk i de fleste printer modeller. For at gøre det nemt for vores kunder, har Print-Tech udviklet ExCom således, at den passer til næsten alle mærker printere.

 

 

Hvis du har en af de følgende printermærker, kan du bruge ExCom printerblæk:

 

    

-Canon
-Compaq
-DELL
-Epson
-HP
-IBM-Lexmark
-Kyocera
-Minolta
-Mita
-OKI
-Olivetti
-Panasonic
-Pitney Bowes
-Ricoh
-Samsung
-Sharp
-Toshiba
-Utax
-Xerox

 

Som det fremgår af denne liste skal man være temmelig uheldig, hvis man ikke har mulighed for at benytte ExCom printerblæk.

En af de favorable fordele ved at vælge printerblæk fra Print-Tech er, at det er muligt at sælge sine brugte og tomme printerpatroner til Print-Tech. Dermed genbruger man, samtidig med at man sparer penge på printerblæk. Her på siden kan du læse meget mere detaljeret om vores løsninger indenfor ExCom printerblæk, og vores erfarne medarbejdere og personale er til enhver tid parate til at rådgive om, hvordan man sparer penge på billig printerblæk ved at sælge brugte printerpatroner.

 

Kvalitets printerblæk til den bevidste forbruger

 

Mange tror, at det er for dyrt at bruge almindeligt printerblæk, og at den eneste vej frem er at købe en laserprinter. Men faktisk er det sådan, at hvis du vælger at bruge vores mærke ExCom printerblæk, så er en blækprinter slet ikke et så dårligt valg. Ved at bruge ExCom printerblæk kan du reducere dit forbrug af blæk betragteligt, samtidig med, at du også sparer penge hver eneste gang du køber printerblæk online her på hjemmesiden. Vi spår, at blækprinteren har mange gode år i sig endnu!